1 USD
1.80029 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,873.9

"Личен душ, частен готвач, кино": Това са 10-те летища с най-добри салони за бизнес класа

"Личен душ, частен готвач, кино": Това са 10-те летища с най-добри салони за бизнес класа

Те са поставили високо летвата за пътуващите в бизнес класа, търсещи най-доброто изживяване преди полет

 

Когато става въпрос за света на пътуването със самолет, пътниците от бизнес класа често търсят нещо повече от място – те искат изживяване, което излъчва комфорт, ефективност и изтънченост. Този стремеж към съвършенство доведе до създаването на някои наистина забележителни ВИП салони на летищата, които предефинират начина, по който възприемаме пътуването. От спокойни пространства до гурме заведения за хранене, тези салони предлагат оазис на лукса сред оживените терминали.

Тук представяме 10-те най-добри салона, които са поставили високо летвата за пътуващите в бизнес класа, търсещи най-доброто изживяване преди полет.

  1. Qatar Airways Al Mourjan Lounge – международно летище Хамад, Доха, Катар

Сгушен в рамките на най-модерното международно летище Хамад, Qatar Airways Al Mourjan Lounge е убежище на разкош. Със своите обширни пространства, луксозен дизайн и внимателно обслужване, той илюстрира ангажимента на авиокомпанията към съвършенство. Салонът предлага набор от удобства, включително работни места, пищни места за сядане и изкусителна комбинация от международни кухни.

Снимка: Qatar Airways Al Mourjan Lounge

  1. Emirates Business Class Lounge – Международно летище Дубай, Дубай, ОАЕ

В сърцето на едно от най-натоварените летища в света се намира Emirates Business Class Lounge, истинско въплъщение на елегантността. Това място предлага ексклузивни услуги като трансфери с шофьор и частни апартаменти, този салон отговаря на всяка нужда на взискателния пътник. От гурме хранене до спа процедури, той гарантира, че пътуването ще започне преди излитането на полета.

  1. Cathay Pacific The Pier Lounge – международно летище Хонконг, Хонконг

The Pier Lounge на Cathay Pacific на международното летище в Хонконг е убежище на спокойствието. Със своя непретенциозен дизайн и фокус върху благосъстоянието, салонът предлага персонализирани пространства за релаксация и подмладяване. Noodle Bar е връхната точка, а мястото сервира възхитителни регионални ястия, за да задоволи всеки вкус.

Снимка: Cathay Pacific The Pier Lounge

  1. Сингапурските авиолинии SilverKris Lounge – летище Чанги, Сингапур

Синоним на превъзходство, Singapore Airlines разширява прочутото си гостоприемство в своя салон SilverKris на летище Чанги. Проектиран с нотка на модерност и намек за сингапурска култура, салонът се гордее с подбрана селекция от кулинарни изкушения, душ кабини и бизнес център за по-добра продуктивност.

  1. Салон на Turkish Airlines Истанбул – Летище Истанбул, Истанбул, Турция

Като врата между Изтока и Запада, Turkish Airlines предлага салон, който отразява уникалната му позиция. Lounge Istanbul на летище Истанбул е шедьовър на дизайна, включващ както съвременни, така и класически елементи. С библиотека, киносалон и разнообразна гама от заведения за хранене, този салон е дестинация сам по себе си.

Снимка: Turkish Airlines Истанбул

  1. Qantas First Lounge – летище Сидни Кингсфорд Смит, Сидни, Австралия

Въплъщавайки духа на Австралия, Qantas First Lounge в Сидни предлага несравнимо изживяване преди полет. От фирмения ресторант, ръководен от известния готвач Нийл Пери, до луксозните спа процедури, салонът отразява ангажимента на авиокомпанията да демонстрира най-доброто от австралийското гостоприемство.

Снимка: Qantas First Lounge

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии