Тръмп печели по 1000 долара от продажбата на Библията „Бог да благослови САЩ“, подписана от него

Свят

До момента вече е спечелил 300 000 долара от екземплярите

 

Финансовата информация на бившия президент Доналд Тръмп показва, че той е спечелил доста пари от подкрепата си за Библията, съобщава Business Insider. 

Във финансовото оповестяване се посочва, че Тръмп е спечелил 300 000 долара от авторски права за „Библията на Грийнууд“.

„Библията на Грийнууд“ официално е озаглавена „Бог да благослови Библията на САЩ“. Гринууд също е подкрепил Библията. 

Библията се продава на дребно за 59,99 долара онлайн, без да се включват доставката и други такси. Но екземплярите от „signature edition“ с подписа на Тръмп се продават с голяма надценка от 1000 долара.

Библията „Бог да благослови САЩ“ има няколко нерелигиозни допълнения. Това включва текст на припева на песента „God Bless The USA“, Конституцията на Съединените щати, Декларацията за независимост, Хартата за правата и Клетвата за вярност.

Въпреки това на уебсайта се посочва, че Библията „не е политическа“ и „не е собственост, не се управлява или контролира от Доналд Тръмп“. 

През март Тръмп популяризира Библията чрез публикация в Truth Social.

„Религията и християнството са най-големите неща, които липсват в тази страна“, каза той. „И аз наистина вярвам, че трябва да ги върнем“. 

 

Той добави: „Всички американци се нуждаят от Библия в дома си, а аз имам много такива; тя е любимата ми книга“.

Освен от хонорари за Библията, той е спечелил и около 4,5 млн. долара от хонорари за „Писма до Тръмп“, според финансовата информация.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст