Пътници плащат 2400 долара, за да летят със „самолет за никъде“

Каква е тайната на този полет?

 

Получаването на евтини самолетни билети, когато планирате да пътувате, винаги е страхотно чувство.

Понякога пътуването някои точки на света могат да струват цяло състояние, но за 2400 долара бихте се надявали, че летите комфортно до далечна дестинация, нали? Е, не точно.

С този конкретен полет целта е да се издигнете във въздуха за 40 минути и да кацнете точно там, откъдето сте излетели... но защо?

Въщност въпросният полет има за цел да помогне на пътниците с тревожност и страх от полети да преодолеят тези усещания, пише Unilad.

 

British Airways има курс, насърчително наречен „летене с увереност“, за да помогне на тези, които изпитват страх от летене.

Видеоклип в TikTok, публикуван на страницата на Thepointsguy, показва какво могат да очакват хората за всички тези пари, които биха похарчили.

TikTok-ър твърди, че курсът вече е помогнал на 50 000 души да преодолеят страха си от летене.

Потребителят, известен като Thepointsguy, продължи: „Курсът се провежда редовно в Обединеното кралство и започва в комфортно пространство на хотел на летището с презентация от старши пилоти на British Airways.

„Пилотите обясняват колко безопасно летят самолетите, как пилотите ги управляват и обясняват стриктния подбор и редовното обучение, което пилотите трябва да преминат, за да се издигнат в небето.

Това е последвано от медитация и упражнение за релаксация, за да успокоят присъстващите на курса.

След това на присъстващите се помага да се изправят пред страха си от летене, като се ескортират на малки групи до самолет на BA.

Множество членове на персонала са на разположение по време на качването, за да помогнат на членовете на курса да преминат през изживяването удобно и безопасно.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст