1 USD
1.80527 BGN
Петрол
Bitcoin
$51,209.9

Coca-Cola пуска нов вкус за първи път от години

Coca-Cola пуска нов вкус за първи път от години

Ккаво ще представлява новият вкус

Гигантът за напитки Coca-Cola представи новия си вкус- Spiced, първото ново постоянно предложение за северноамериканското му портфолио от три години.

Coca-Cola Spiced и Coca-Cola Spiced Zero Sugar ще бъдат пуснати в продажба в САЩ и Канада на 19 февруари, пише Independent.

Coca-Cola проучва начини да накара по-младите любители да се вълнуват повече от нейните напитки. През 2022 г. стартира Coca-Cola Creations, серия от осем ограничени издания с вкус на кокос, ягода, диня и други.

Последният пример, Coca-Cola Happy Tears, съдържа сол и минерални аромати. Ще се продава само през TikTok на 17 февруари в САЩ и Обединеното кралство.

Какъв е вкусът на Coca-Cola Spiced?

Coca-Cola Spiced не е много различна от обикновената. Основният вкус, който пиещите ще забележат, е нотката на малина. Coca-Cola няма да назовава подправките, които е добавила – тя пази внимателно рецептите си.

„Количеството пикантност се е повишило, защото вкусовите палитри на потребителите са се развили. Осъзнахме, че това може да бъде възможност за нас“, каза шефът на маркетинга на Coca-Cola за Северна Америка Шакир Мойн пред Associated Press. „Можем ли нашата формула да въведем вкусов профил, който е интересен, уникален и привлича следващото поколение потребители?“

Мойн каза, че проучванията на клиентите за Coca-Cola Creations са допринесли за развитието на Coca-Cola Spiced. Обикновено на Coca-Cola отнема поне година, за да разработи нова напитка, каза той, но Coca-Cola Spiced отне само седем седмици. Мойн каза, че компанията се надява да възпроизведе с тази скорост бъдещи нови продукти.

Новият аромат се присъединява към списъка с експерименти на компанията, които включват джинджифил, канела, манго, ябълка и малина.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии