1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Премиум услугата Viber Plus e налична от днес в България

Корпоративни истории

Новата месечна абонаментна услуга на Viber предлага изключително изживяване без реклами, с невидим режим, неограничен брой безплатни стикери и още вълнуващи функции, които ще бъдат налични съвсем скоро

 

Rakuten Viber, глобалният лидер в областта на персоналната и сигурна комуникация, представя на своята българска аудитория Viber Plus – месечна абонаментна услуга с нови, премиум функции. Всички стандартни Viber услуги остават безплатни за всички потребители в България и по света, както е било досега.

Само за 1,99 долара на месец, абонатите на Viber Plus ще могат да се насладят на Viber без реклами и на ексклузивни функции като промяна на Viber иконата, директен контакт с центъра за обслужване на клиенти, неограничено изтегляне на стикери напълно безплатно и още много подобрения, които скоро ще бъдат факт.

За допълнително подобряване на поверителността и лесната комуникация във Viber, към абонамента е включен и невидим режим. Невидимият режим добавя още едно ниво на поверителност, като дава възможност на потребителя да чете съобщения, без изпращачът да знае, че са прочетени, или да не разкрива своя онлайн статус, като същевременно може да вижда статуса на другите. Абонатите на Viber Plus ще могат и да четат гласови съобщения, вместо да ги слушат, когато са на шумно място или искат да запазят кореспонденцията си дискретна.

Какво предлага Viber Plus в момента:

  • Без реклами: Използване на Viber без показване на банер реклами
  • Невидим режим: Четене на съобщения и проверяване на онлайн статуса на другите абонати, без те да знаят
  • Неограничени стикери: Безплатно изтегляне на платени стикер пакети
  • Уникални икони: Промяна на Viber иконата за мобилно или настолно устройство с уникални икони, като например еднорог, нощна или искряща тема
  • Център за обслужване на клиенти: Директен контакт с центъра за обслужване на клиенти по всяко време, само с един клик
  • Значка за верификация: Ексклузивна значка за верифицирани абонати
  • Четене на гласови съобщения: Превръщане на получените гласови съобщения в текст, поетапно пускане до цялата аудитория в страната.

За да изпробват новата услуга, потребителите могат натиснат върху ‘ „Още“ в долния десен ъгъл на приложението. Всички стандартни функции, налични преди тази актуализация, включително текстови съобщения и обаждания, остават напълно безплатни за използване.

„Разработваме нови функции непрекъснато, за да направим Viber още по-интуитивен и полезен за нашите потребители“, казва Офир Еял, Главен изпълнителен директор на Rakuten Viber. „Viber Plus ще превърне приложението в едно още по-добро изживяване и ще позволи на абонатите първи да изпробват най-новите ни функции. Това е само началото на Viber Plus.”

Премиум услугата в момента е достъпна в Чехия, Черна гора, Швейцария, Кувейт, Австралия, Швеция, Австрия, Индия, Италия, Филипините, Мианмар, Виетнам, САЩ, Великобритания, Белгия и Франция, като скоро все повече държави ще имат достъп до платения абонамент.

За Rakuten Viber

Rakuten Viber свързва хората. Без значение кои са те или откъде са. Глобалната потребителска база има достъп до различни функции, като чатове, видео разговори, групови съобщения и новини от любими брандове и знаменитости. Viber гарантира на потребителите си сигурна и безплатна среда, в която да споделят своите емоции. Rakuten Viber е част от Rakuten Group, Inc., световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии