1 USD
1.78598 BGN
Петрол
Bitcoin
$37,206.2

Nexo прави революция с нова глобална трейдинг платформа

Корпоративни истории
 

С пускането на тази усъвършенствана платформа за трейдинг компанията отбелязва още едно постижение, затвърждаващо позицията на единственото 360-градусово крипто супер приложение с портфейл

Nexo, водещата регулирана институция за дигитални активи, стартира днес Nexo Pro, първата глобална платформа за трейдинг, която предлага на клиентите на дребно достъп до агрегирана ликвидност от институционален клас, без минимални изисквания за финансиране и при почти нулеви разходи. Nexo Pro предоставя на своите клиенти усъвършенствани функционалности за спот, маржин и фючърсна търговия.

  • Nexo демократизира търговията с крипто активи с новата платформа Nexo Pro като предлага усъвършенствани инструменти за трейдинг на индивидуални потребители.
  • Nexo Pro търси най-добрата цена и най-ефективното изпълнение на спот, фючърси и маржин поръчки напълно автоматизирано за своите потребители като свързва инвеститори с 3000+ книги с поръчки на 10+ доставчици на ликвидност с едно кликване.
  • Nexo Pro отговаря на нуждата на инвеститорите на дребно от достъп до агрегирана ликвидност – инструмент, който преди беше достъпен само за институционални клиенти – чрез един акаунт.
Снимка: Nexo

Nexo Pro изцяло променя реалността за индивидуалния трейдър, като въвежда сложни инструменти като поръчки с осреднена във времето цена, използвани до момента само от големи институции. За първи път в индустрията, Nexo Pro комбинира своя собствен регистър за поръчки с тези на водещи световни тредйнинг платформи и маркет мейкъри, за да даде на потребителите достъп до широкия пазар както в един потребителски интерфейс, така и чрез API.

С пускането на тази усъвършенствана платформа за трейдинг, Nexo – която сега може да се похвали с над пет милиона потребители – отбелязва още едно постижение, затвърждаващо позицията на единственото 360-градусово крипто супер приложение с портфейл, кредитиране, попечителство и професионални възможности за трейдинг, сред други вертикали в развитието си.

„Nexo затвърждава позицията си като световен лидер, който демократизира финансите с още една иновация създадена в България – Nexo Pro – порталът към професионалния трейдинг за клиентите на дребно. Ние сме първата платформа, която предлага агрегиране на ликвидност от институционален клас с толкова много възможности. Очакваме Nexo Pro бързо да стане първият избор за тези, които се стремят да се развиват и да го направят по най-сигурния начин“, каза Коста Кънчев, съосновател и председател на управителния съвет в на Nexo.

През 2022 г. Nexo пусна Nexo Card, първата по рода си крипто кредитна карта в партньорство с Mastercard; своята платформа за трейдинг и попечителство от институционален клас Nexo Prime; инвестира в над 50 Web3 компании на ранен етап чрез Nexo Ventures. Nexo ще продължи да разширява продуктовата си гама към нови пазари и неизследвани, децентрализирани крипто територии.

За Nexo

Nexo е водеща световна регулирана институция за управление на дигитални активи. Мисията на компанията е да предостави пълен набор от финансови услуги с ползите от криптовалутите чрез услуга за обмен с 300+ пазарни двойки, първите по рода си Instant Crypto Credit Lines™, високодоходния спестовен продукт Earn, собствена борса за търгуване на дигитални активи и сигурност на най-високо ниво на своя Nexo Wallet. Nexo управлява $6 милиарда активи за над 5,000,000 потребители в 200+ юрисдикции и е обработила повече от $100 милиарда от своето основаване през 2018 г.

*Платен материал

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии