1 USD
1.80311 BGN
Петрол
Bitcoin
$28,578.7

Евро, кредити, имоти и крипто: Онлайн конференфция отговаря на най-горещите въпроси

Финанси

Световно известни икономисти и инвеститори гостуват на най-голямата безплатна конференция за инвестиции и лични финанси в България

За 3-та поредна година, на 14-15 януари (събота и неделя), ще се проведе най-голямото безплатно онлайн събитие за инвестиции и лични финанси в България. В рамките на 16 лекции и интервюта ще получим отговори на някои от най-горещите икономически теми свързани с инфлацията, очакваната криза, еврото, лихвите по кредитите, цените на енергията, имотите, златото, акциите и криптовалутите. Businessnovinite.bg е медиен партньор InvestPRO Conference 2023.

В конференцията ще вземе участие световно признатият икономист Нуриел Рубини, който успешно предвиди финансовата криза през 2008-ма и текущата инфлация и икономическа ситуация в следствие на COVID-19 кризата.

Компания ще му правят и Алфонсо Пекатиело, който е управлявал $20млрд. в една от най-големите банки в Европа, както и световно признатия британски икономист Чарлз Гудхарт, геополитическия анализатор Марко Папич и трейдърът ветеран - Александър Елдер.

От българска страна в InvestPRO Conference 2023, знание, компетенция и прогнози за развитие на икономическата ситуация ще споделят още 13 от най-изявените мести финансисти и икономисти, които ще дадат практически съвети и очаквания за развитието на икономиката и посоката на финансовите пазари през новата година.

 

На предстоящото събитие зрителите ще имат възможността да гледат лекциите единствено на живо, онлайн от своя дом или офис, като няма да се предоставя видео запис за последващо гледане и прилагане на наученото от широката аудитория.

Тъй като интересът за събитието е голям, не пропускайте да научите повече и да се запишете безплатно тукhttps://conf.investpro.bg

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Домбровскис: Жизненоважно е България да не се разколебава по пътя към еврото

Coldplay
+6

Галерии