1 USD
2.00639 BGN
Петрол
87.96 $/барел
Bitcoin
$19,412.7

Колко струва да плуваш в басейн на 77-мия етаж?

Блясък
 

Мократа повърхност на покрива придава вид на масивно езеро

Когато говорим за Дубай, луксът е неизбежен, но от миналата година градът вече си има още една ТОП локация за туристите, феновете на снимките и приключенията. 

Противно на очакваното цените тук са достижими... и за хората, които не прстигат с частен хеликоптер в хотела. 

Снимка: Facebook/Address Beach Resort
Най-високият басейн на света

Преместете се обратно под ослепителната слънчева светлина на Дубай и се насочете на 294 метра нагоре към небето и ще намерите рекордьор на Гинес – откритият инфинити басейн на върха на пищния петзвезден Address Beach Resort в Jumeirah Beach Residence. Това е най-високият басейн в света.

Издавайки се от 77-ия етаж, басейнът (който също отвори врати миналата година) е трескавата мечта на инстаграмърите с невероятни панорамни гледки към най-популярните забележителности на града като Bluewaters Island, Palm Jumeirah и оформения на платно „Бурж ал Араб“,  въпреки че плувците, предразположени към световъртеж, трябва да се отдалечават от ръба с неговия спиращ дъха изглед.

Мократа повърхност на покрива придава вид на масивно езеро от небето, докато пространството е дом на ZETA Seventy Seven, шикозен азиатски ресторант с меню, вдъхновено от морските дарове.

За да се гарантира, че гостите ще се насладят на спокойните гледки и VIP отношението, етажът е отворен само за хора на възраст над 21 години.

Цената за посещение е от 90 до 320 лева в зависимост от пакета, който избирате.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Десетки автомобили на Kia и Hyundai са откраданати заради предизивикателство в TikTok

Coldplay
+6

Галерии