Престижните бизнес награди „Компания на годината” отличиха постиженията на бизнеса в България в над 30 категории

БГ Бизнес

В категория "Бизнес журналистика" престижното отличие получи Живка Попатанасова, редактор в дигиталната платформа Бизнес Новините

Вчера бяха връчени за десета юбилейна година годишните награди „Компания на годината”. Общо 20 компании и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал, устойчивост, ефективност и прозрачност, конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, успешен бизнес модел, ноу-хау, добро пазарно позициониране, изкуствен интелект, киберсигурност и други.

От тази година „Компания на годината” притежава правата за провеждане на най-престижното бизнес събитие освен за България, и за цяла Европа. Наградите се връчват за изключителен принос на компаниите/бизнеса/мениджъра в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри предприемачеството и стартъп общността в страната.

В категория "Бизнес журналистика" престижното отличие получи Живка Попатанасова, редактор в дигиталната платформа Бизнес Новините към bTV Media Group

Живка има дългогодишен опит в отразяването на бизнес сферата в България. Тя е водеща на поредиците "Жените на България", Бизнес Видео Подкаст и "Корпоративни истории".

Бизнес Видео Подкаст