1 USD
1.82822 BGN
Петрол
Bitcoin
$63,850.2

Идва ли финансова криза или най-лошото е зад гърба ни? Разбери на InvestPRO Conf 2024

БГ Бизнес
 

За четвърта поредна година на 20 януари (събота), ще се проведе най-голямата безплатна онлайн конференция за инвестиции и лични финанси в България - InvestPRO Conference 2024

Основните теми на събитието ще бъдат:

  1. Стигна ли инфлацията своя пик?
  2. Кои са големите макроикономически промени?
  3. Неизбежна ли е рецесията в Европа?
  4. Охлажда ли се имотният пазар и накъде отива?
  5. Златото ли е най-сигурната инвестиция в тези времена?
  6. България в еврозоната през 2025 г. (какво ще стане със спестяванията, кредитите и инвестициите ни)

В рамките на 1 ден световни и местни финансови експерти ще споделят как защитават спестяванията си от инфлацията, кои активи предпочитат в момента и дискутират бъдещето на акциите, имотите, облигациите и златото.

В конференцията ще вземе участие световно признатия експерт Алфонсо Пекатиело, който е управлявал $20млрд. в една от най-големите банки в Европа. 

От българска страна в InvestPRO Conference 2024, знание и прогнози за развитие на икономическата ситуация ще споделят още 16 доказани местни финансисти и икономисти, които ще дадат практически съвети и очаквания за развитието на икономиката и посоката на финансовите пазари през новата година.

На предстоящото събитие зрителите ще имат възможността да гледат лекциите единствено на живо, онлайн от своя дом или офис, като няма да се предоставя видео запис за последващо гледане.

Интересът за събитието е голям - над 20,000 онлайн зрители. Конференцията ще се проведе и излъчи от Интер Експо Център, а платените билети за участие на живо в зала са почти разпродадени.

Затова не пропускайте да се запишете безплатно за онлайн участие или да запазите свое място на живо в зала, където ще може да се запознаете и контактувате с лектори и гости инвеститори. Безплатна регистрация оттук.

* Текстът е предоставен от InvestPRO 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии