1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Губите ли твърде много време във Facebook? Ето как да проверите

Технологии

Тази функция показва колко време прекарвате в социалната мрежа

 

Опасявате ли се, че прекарвате твърде много време във Facebook? В мобилното приложение можете да видите колко точно време прекарвате в сайта всеки ден, пише PCMag.com. 

Отидете в менюто > Настройки и поверителност > Вашето време във Facebook. Диаграмата под See Time (Вижте времето) ще покаже колко минути на ден сте били в сайта през последната седмица. 

Плъзнете пръста си наляво, за да видите дневното спрямо нощното използване и общия брой посещения. 

В раздел Управление на времето си задайте ежедневно напомняне за времето, за да получавате известия, когато сте били в приложението определено време, и създайте график за тих режим, за да изключите известията за натискане. 

Можете също така да използвате вградената в iOS функция ScreenTime под Settings (Настройки), за да проверите цялостното си използване на социалните мрежи и да зададете лимит - може би един час на ден за всички социални медии (включително Facebook, Х, Instagram, WhatsApp и др.). 

 

Потребителите на Android могат да опитат Digital Wellbeing. Няма еквивалент за настолни компютри за Facebook.com, но можете да използвате разширението RescueTime, за да се наблюдавате във Facebook и извън него.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии