1 USD
1.83594 BGN
Петрол
Bitcoin
$65,653.5

Видеа от деветмесечния круиз из целия свят събират рекордни гледания в социалните мрежи

Видеа от деветмесечния круиз из целия свят събират рекордни гледания в социалните мрежи

Луксозният кораб ще мине през 7 континента

Девет месеца. Седем континента. Стотици пътници. Добре дошли на борда на Ultimate World Cruise на Royal Caribbean, който отплава преди месец и неочаквано завладя интернет.

Не, круизът не е първият по рода си – дългите месеци морски пътешествия не са нещо ново. Но Ultimate World Cruise е едно от първите многомесечни пътешествия по света след пандемията.

Всъщност пътуването на Serenade of the Seas за 2023-2024 г. първоначално беше предложено от президента на Royal Caribbean International Майкъл Бейли като начин крайцерите да „наваксат загубеното време“ след пандемията.

Съдържанието на TikTok, свързано с деветмесечния круиз, е събрало около 253 милиона гледания. Пътниците – както професионалистите на TikTok, така и начинаещите – организират обиколки на стаите си, както и на други интересни места на кораба.

Royal Caribbean се обръща към факта, че неговият прочут деветмесечен круиз може да приключи преждевременно поради глобалните проблеми.

Популярен създател на съдържание на борда на Ultimate World Cruise- Адита сподели в TikTok, че е „чула няколко слуха“ относно хода на пътуването, които я карат да се чувства „малко притеснена .”

„Слухът, който чувам, е, че Royal Caribbean смятат да прекратят Световния круиз в Лос Анджелис поради проблеми в Близкия изток и невъзможността ни да преминем през Червено море и Суецкия канал“, казва тя във видеото.

За момента круизната компания твърди, че ще продължи своето пътуване, както е планирано.

„Круизът Ultimate World Cruise даде възможност на гостите да видят света по уникален начин и ние обичаме да наблюдаваме реакциите им на това невероятно изживяване. Това приключение ще завърши първия си сегмент през февруари и ние нямаме търпение да започнем следващата част от пътуването скоро след това и да започнем да изследваме Азия“, се казва в изявлението.

Пътниците официално отплаваха на Serenade of the Seas за деветмесечното пътуване, което започна на 10 декември 2023 г. Пътуването трябва да приключи на 10 септември 2024 г., след като премине през Америка, Азиатско-тихоокеанския регион, Близкия изток и Средиземноморието и Европа.

Плаването ще покрие 11 чудеса на света и ще обиколи повече от 60 държави за 274 дни. Цените за пълното изживяване варираха от 53 999 долара на човек до 117 599 долара на човек.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии