1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Тя похарчи 4000 долара, за да се омъжи за себе си

Тя похарчи 4000 долара, за да се омъжи за себе си

Ето как протече церемонията

Една необвързана жена реши, че няма да чака нещо толкова тривиално като г-н Правилен, за да има сватба. Така тя реши да се омъжи за себе си. Тя похарчи 4000 долара, за да направи този ден специален.

30-годишната Дани се появи в шоуто на д-р Фил за специалното издание за Свети Валентин, наречено „Забравих те, женя се за себе си“, съобщава Daily Mail. „Казвам се Дани и се омъжих за себе си“, каза тя. Дани сподели кадри от сватбата си, шаферките и всичко останало и обясни защо е преминала през церемонията. Ето какво има да каже Дани.

Дани казва, че е искала сватбата, защото известно време е работила върху себе си и смята, че това е идеалният начин да покаже любов към себе си. Тя накара най-добрата си приятелка да води церемонията, докато даваше обетите си пред огледалото. Приятелката я попита по време на церемонията дали „обещава никога да не се отказва от това да си даде благодат и да се цени“.

Дани сподели кадри от сватбата си, която изглеждаше точно като всяка друга, без истинския младоженец. Церемонията се състоя навън, пред погледите на семейството и приятелите. След като повтори клетвата пред гости и девет шаферки, Дани каза „Да“ и целуна отражението си в огледалото.

Когато я попитаха защо трябваше да премине през сватба, за да покаже себеприемането си, Дани каза, че смята, че бракът е върховният ангажимент. „Израснала съм по сватби и през целия ми живот са ме учили, че те са свързани с любов, радост, отдаденост, така че исках да покажа това към себе си и да го споделя със семейството и приятелите си.“

Дани каза, че е искала да сподели положително, радостно събитие с приятелите си. След години на негативни преживявания, Дани беше готова за празнуване. „Преживях много травматични неща, докато растях и в младостта си, така че не винаги имах любов към себе си, не винаги си давах всичко, от което имах нужда, и тръгнах на това дълго терапевтично пътуване", казва тя.

 

 

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии