1 USD
1.81921 BGN
Петрол
Bitcoin
$28,014.1

Тя похарчи 4000 долара, за да се омъжи за себе си

Ето как протече церемонията

Една необвързана жена реши, че няма да чака нещо толкова тривиално като г-н Правилен, за да има сватба. Така тя реши да се омъжи за себе си. Тя похарчи 4000 долара, за да направи този ден специален.

30-годишната Дани се появи в шоуто на д-р Фил за специалното издание за Свети Валентин, наречено „Забравих те, женя се за себе си“, съобщава Daily Mail. „Казвам се Дани и се омъжих за себе си“, каза тя. Дани сподели кадри от сватбата си, шаферките и всичко останало и обясни защо е преминала през церемонията. Ето какво има да каже Дани.

Дани казва, че е искала сватбата, защото известно време е работила върху себе си и смята, че това е идеалният начин да покаже любов към себе си. Тя накара най-добрата си приятелка да води церемонията, докато даваше обетите си пред огледалото. Приятелката я попита по време на церемонията дали „обещава никога да не се отказва от това да си даде благодат и да се цени“.

Дани сподели кадри от сватбата си, която изглеждаше точно като всяка друга, без истинския младоженец. Церемонията се състоя навън, пред погледите на семейството и приятелите. След като повтори клетвата пред гости и девет шаферки, Дани каза „Да“ и целуна отражението си в огледалото.

Когато я попитаха защо трябваше да премине през сватба, за да покаже себеприемането си, Дани каза, че смята, че бракът е върховният ангажимент. „Израснала съм по сватби и през целия ми живот са ме учили, че те са свързани с любов, радост, отдаденост, така че исках да покажа това към себе си и да го споделя със семейството и приятелите си.“

Дани каза, че е искала да сподели положително, радостно събитие с приятелите си. След години на негативни преживявания, Дани беше готова за празнуване. „Преживях много травматични неща, докато растях и в младостта си, така че не винаги имах любов към себе си, не винаги си давах всичко, от което имах нужда, и тръгнах на това дълго терапевтично пътуване", казва тя.

 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Бивш инженер на Apple откраднал тайната за самоуправляващите се автомобили

Coldplay
+5