1 USD
1.78598 BGN
Петрол
Bitcoin
$37,206.2

Работните станции на Lenovo – иновативното решение за бизнес индустрията

Корпоративни истории

През месец юли тази година започна работа български сайт, който има за цел да бъде обща отправна точка към работните станции на Lenovo за клиентите на този специфичен пазар. Системният интегратор РИСК Електроник създава сайта в партньорство с Lenovo България. РИСК Електроник са сертифициран партньор и притежават статут Workstation Expert Partner.

По този начин Lenovo затвърждава политиката си за поставяне на специализации в различните области на продуктовото портфолио за своите партньори, отчитайки техните най-силни страни и компетенции.

Стандартните бизнес компютри и софтуери са подходящи за ежедневни приложения, тъй като те нямат завишени изисквания към производителност и капацитет на съхранение. Ако, обаче бизнесът включва работа на дизайнери, инженери, архитекти, финансови анализатори или изследователи, използващи по-взискателен към производителността и надеждността софтуер, то тогава възниква необходимост от работна станция. В такива случаи ключов е специализираният софтуер за обработка и изобразявне на сложни графики, за създаване на цифрово съдържание, за извършване на интензивен финансов анализ на бази данни или технически изчисления. При неправилно оразмерен хардуер, такива приложения могат да претоварят хардуерните компоненти, които се използват в стандартен компютър и да доведат до загуба на производителност.

Сферите на приложение на работните станции са разнообразни. Сред тях са: Архитектура и Строителство, Енергетика, Медицина, Финанси, Производство. А, работните станции са налични в различни формати (настолни и мобилни), платформи и конфигурации, за да могат да се впишат в нуждите на всяка една бизнес среда. Lenovo продължава да изпълнява мисията си да бъде близо до своите клиенти и да обогатява непрекъснато своето продуктово портфолио, така че да предостави интелигентни решения за всички свои потребители.

Работните станции на Lenovo са специално проектирани да се справят с всяка задача. Тези мощни лаптопи са тествани и доказали, че работят ефективно и безпроблемно с всички ключови приложения. Софтуерната сертификация гарантира, че работната станция със сигурност ще се справи с нуждите и изискванията на конкретния бизнес, независимо от индустрията.

Всички работни станции на Lenovo може да откриете тук:

http://lenovoworkstations.bg

За Lenovo:

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune 500 на стойност $50 млрд. с 63 000 служители, работеща на 180 световни пазара. Съсредоточени върху дръзката си визия да осигурим по-умни технологии за всички, ние развиваме технологични решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Всеки ден работим по това, нашето портфолио от умни устройства да остава най-богатото и пълно в света. Освен това, Lenovo е лидер в Интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com, следвайте ни в LinkedInFacebookTwitterYouTubeInstagramWeibo и прочетете последните новини в нашия StoryHub

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии