1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Rolex представя 6 нови часовника за 2024 г. (СНИМКИ)

Блясък

Компанията залага на хармония на материали, цветове и текстури

 

Rolex представи новите си предложения за 2024 г. на годишното изложение Watches and Wonders в Швейцария.

Rolex представя нови модели за 2024 г.

Макар че не бяха обявени нови модели, базираният в Женева производител на часовници заяви, че се стреми към "хармония на материали, цветове и текстури" в тазгодишните варианти на изпитани фаворити, пише Business Insider. 

От смесването на метални покрития до контрастиращи материали като диамант и перла, марката възприема сравнително сдържан (поне за Rolex) подход в сравнение с последните години.

Главният изпълнителен директор на Bob's Watches Пол Алтиери коментира всеки модел след дългоочакваното обявяване.

GMT-Master II със сива и черна рамка

Снимка: Rolex

Класическата червено-синя цветова комбинация Pepsi на GMT е доказан победител, но тазгодишният сиво-черен безел внася по-изтънчен вариант в модела, като същевременно представя разделението на дневните и нощните часове, което е отличителна черта на оригинала. 

Алтиери разказа, че в общността на часовниците са се появили слухове, че цветовата гама на Pepsi ще бъде заменена с черно-червена вариация на Coca Cola преди представянето на сиво-черния безел. 

Нови варианти на класическия Day-Date

Day-Date в много отношения е емблемата на Rolex за уникални комбинации от циферблати и метали, а тази година двата размера на модела - 36 мм и 40 мм, имат по два нови варианта.

По-голямата версия вече се предлага в персонализираното злато Everose на Rolex с шистов омбре циферблат или в бяло злато с перлен циферблат. Междувременно по-малкият вариант се предлага в жълто злато и бял циферблат или в злато Everose със синьо-зелен циферблат.

Изцяло новия модел 1908 от миналата година 

Миналата година Rolex представи модела Perpetual 1908 в чест на годината, в която основателят Ханс Уилсдорф дава името на компанията. За разлика от миналогодишните консервативни кафяви и черни варианти, 1908 вече е с платинен корпус и гравиран ледено-син циферблат.
Новите детайли извеждат колекцията на "следващото ниво на ексклузивност", като същевременно внасят класическа елегантност, която днес е рядкост в каталога на Rolex, казва Алтиери. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии