1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Разкрито: Изчислиха колко струва да излизаш на срещи с Тейлър Суифт

Разкрито: Изчислиха колко струва да излизаш на срещи с Тейлър Суифт

Футболистът Травис Келс е похарчил милиони долари, опитвайки се да впечатли певицата само за 6 месеца.

Американският футболист Травис Келс е похарчил 8 млн. долара, опитвайки се да впечатли певицата милиардер само за шест месеца. 

Снимка: Getty Images

Откакто спечели международна слава миналата година, Травис Келс стана известен не толкова с успехите си на футболното игрище, а с другата си работа: да бъде гадже на Тейлър Суифт.

Освен, че връзката му със звездата го направи световноизвестен, според американската таблоидна преса излизането с най-известния музикален изпълнител в света има и своите недостатъци. Келс е похарчила повече от 8 млн. долара за подаръци, пътувания и нов дом, за да впечатли Суифт, откакто започнаха да се срещат през септември миналата година, казва The Telegraph.

Снимка: Getty Images

Играчът от НФЛ е в третата година от четиригодишен договор на стойност 57,25 милиона долара – печелейки много по-малко от приятелката си, чието състояние се оценява на 1,1 милиарда долара.

New York Post изчисли, че само подаръците му за Свети Валентин струват повече от 20 000 долара, като Суифт получава украшение на стойност 3 000 долара от френската компания за кристали Daum, описано от фирмата като „знак на вечна любов“, което „предава незабравима емоция“.

34-годишният Келс също ѝ купи две кутии с 250 рози, струващи над 2000 долара, плюс шал Hermes, чанта Bottega Veneta и барета Dior. Съобщава се, че базираният в Пенсилвания бижутер Wove Made е прекарал три дни в изграждането на чифт златни гривни, всяка инкрустирана с диаманти, за да образуват буквите "TNT" - "Травис и Тейлър".

Д-р Кристин Бейкън, експерт по връзките, каза, че Келси може да е открил, че даването на подаръци е неговият „език на любовта“, но това желание ще премине.

Снимка: Reuters

Досега най-големият разход на футболиста обаче е новият дом, който той почувства необходимост да купи, след като започна да се среща с певицата, след като къщата му за 1 милион долара в Канзас Сити го накара да се почувства "неуверен".

Новият му дом е имение, с големина от 5 800 кв. м с шест спални и басейн, и значителна градина, за да му осигури уединение от феновете и медиите, съобщи TMZ. Към имота има гараж с място за шест автомобила, винарска изба и киносалон на две нива.

Снимка: Getty Images

Звездата на отбора, който е един от най-добре печелещите спортисти в НФЛ, е похарчил повече от 1 милион долара за кутия с подаръци за Суифт, нейните приятели и семейството ѝ.

Майкъл Джордано, експерт в Cirrus Aviation Services, каза пред New York Post, че пътуването му от Лос Анджелис до Хавай, след това до Сидни, за да я посети миналия месец, е струвало повече от 300 000 долара.

Съобщава се, че общите му разходи за самолети са над 1 милион долара.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии