1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

"Върхът на лукса": Кой е най-скъпият курорт в Близкия Изток? (СНИМКИ и ВИДЕО)

"Върхът на лукса": Кой е най-скъпият курорт в Близкия Изток? (СНИМКИ и ВИДЕО)

Цените са два пъти по-високи от тези в Бурж ал Араб в Дубай

 

На Червено море в Саудитска Арабия е открит Nujuma, Ritz-Carlton Reserve, който се превръща в най-скъпия хотел в региона с цени, започващи от 2640 долара на вечер, съобщава The Saudi Boom. 

Този изискан курорт с форма на раковина, проектиран от Foster + Partners, има повече от два пъти по-високи цени на стаите от седемзвездния хотел Burj Al Arab в Дубай. 

Той е само един от седемте комплекса на Ritz-Carlton в света, което го превръща в изключително луксозен частен курорт.

Снимка: Marriott International

До Nujuma може да се стигне с чартърна лодка или хидроплан през новооткритото международно летище на Червено море.

Сгушен в завладяващия архипелаг на Червено море, се появява нова парадигма на лукса - Nujuma, комплекс на Ritz-Carlton. Nujuma, чието вдъхновение идва от арабската дума за „звезди“, приканва авантюристите да се отправят на пътешествие към отдалечен и защитен архипелаг.

Снимка: Red Sea Global

Този уединен островен рай приканва изтъкнатите пътешественици да се отправят на необикновено пътешествие в едно от най-девствените и защитени природни места в света. 

Тони Ковъни, генерален мениджър на Nujuma, казва:

„Nujuma не прилича на нито един друг хотел в региона - това е върхът на лукса, в основата на който стоят откривателството и устойчивостта, и предлага на гостите си трансформиращо пътуване към необикновеното на фона на прекрасната природа на остров Уммахат.“

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии