1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Тази луксозна марка коли отваря сервиз в България

БГ Бизнес

Къде ще се намира?

 

Луксозната марка автомобили открива първия си сервиз в България. В него собствениците на автомобилите на тази марка ще могат да ги обслужват. 

"Bentley Motors открива днес първия сервизен център на луксозната марка в България". Това се съобщава в официалното изявление на марката. 

"Модерният обект, разположен в София, е оборудван с набор от технологии за обслужване и ремонт, гарантиращи, че българските клиенти на Bentley ще получат най-доброто обслужване за своите автомобили". 

От компанията уточняват още, че сервизният център е с площ от 90 кв.м, е оборудван е с два специално разработени подемника за автомобили като Bentayga и Continental GT, и е разположен на територията на Порше София Запад.

"Нашият нов сервиз е крайъгълен камък за нас в България, като позволява на нашите лоялни клиенти да се възползват напълно от опита на нашите техници и сервизен персонал", казва Марио Де Мартино, генерален мениджър на Porsche Inter Auto България. "Очакваме с нетърпение да посрещнем тях и ентусиастите на марката в близко бъдеще", казват още от компанията.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии