Непознат плати глоба за поставена скоба на чужд автомобил

БГ Бизнес

Той оставя банкнотите под чистачките с призив, ето какъв

На пръв поглед един обикновен делничен ден. Не и за Цветозар Велков, който е станал обект на добра постъпка, за която споделя в социалните мрежи - непознат вижда, че на автомобила му е поставена скоба и решава да плати глобата с призив: "Предай нататък". 

Ето какво споделя във facebook групата "Забелязано в София" Велков: 

"Не съм от хората, които пишат подобни публикации, но истината е, че ми стана готино и реших да споделя с вас. Дано и този пост стигне до непознатия добряк, направил този жест.

Разказвам... Днес ми бяха сложили скоба до ИСУЛ, след плащането и потеглянето ми, обърнах внимание, че под чистачката ми има няколко банкноти. Спрях, взех ги, а на тях пишеше: "жив и здрав, предай нататък". Е стана ми готино, в забързаното ежедневие все още се намират непознати хора, които без нужда, без причина ти дават повод да се усмихнеш.

Е непознати добряко – огромно евала, обществото има нужда от хора като теб. Ти бъди жив и здрав ! А аз те уверявам, че тези банкноти с това послание ще отидат под  чистачката на друг "пострадал"", написа той. 

Три банкноти от по 10 лв. с призив "Предай нататък" - достатъчни както за заплащането на глобата, така и за връщането на вярата в доброто у хората. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст