1 USD
1.85001 BGN
Петрол
116.578 $/барел
Bitcoin
$20,758.7
Последвайте ни
1 USD
1.85001 BGN
Петрол
116.578 $/барел
Bitcoin
$20,758.7

Топ 5: Какво продаде Сталоун на Адел и какво купи Адам Ливайн от Бен Афлек

Топ 5
 

Най-крупните имотни сделки между холивудските звезди

Адам Ливайн и Бехати Принслу – купуват и продават набързо бившата къща на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Адам и Бехати подават дома си в Лос Анджелис от 30-те години на миналия век за 51 млн. долара, по-малко от два месеца след като го обявяват за продажба за 57,5 ​​млн. долара.

Адам и Бехати купиха къщата с площ 9000 квадратни фута от Бен Афлек и Дженифър Гарнър през 2018 г. за 32 млн. долара, така че правят печалба от 19 млн. долара. Ливайн е един от най-имотните звезди в Холивуд с цели осем жилища, закупени от 2012 г. до днес.

Дългогодишният му дом в Лос Анджелис беше продаден съвсем наскоро за 6,45 млн. долара.

Кейли Куоко си купи къщите на Тейлър Лотнър и Клои Кардашиян

Продължавайки дългогодишната тенденция известни личности да купуват жилища от други знаменитости, Кейли Куоко закупи най-новия си дом от актьора от „Здрач“ Тейлър Лотнър.

Кейли плати 5,25 млн. долара за дома си с пет спални в квартал „Агура Хилс“ в Ел Ей. Наскоро тя продаде дома си във фермерски стил в Лос Анджелис за 16 млн. долара след развода си с Карл Кук.

През последните няколко години тя купи още няколко жилища, като едно от тях е къщата на Ламар Одом и Клоуи Кардашиян след раздялата им през 2014 г. Актрисата го продаде през 2020 г. за 3,95 млн. долара.

Адел с уникална отстъпка от Силвестър Сталоун

Адел плати умопомрачителните 58 млн. долара за своето имение в Бевърли Хилс в началото на 2022 г., като дори получи отстъпка от първоначалната искана цена от Силвестър Сталоун, която беше от 110 млн. долара.

Майли Сайръс и Кайли Дженър – парцелът, който ги събра

Анонимен купувач буквално унищожи къщата на Майли Сайръс в Хидън Хилс и не след дълго продаде празната земя на Кайли Дженър.

Точно така, най-малката сестра от клана Кардашиян плати 15 милиона долара за едно голо парче земя.

Ким Кардашиян и Кание Уест – всичко след сватбата остава на…

След като Ким и Кание се разделиха окончателно през 2021 г., Ким Кардашиян плати на бившия си 23 млн. долара, за да запази дома им в Hidden Hills изцяло за себе си. Имотната сделка включваше и всичко в къщата - произведения на изкуството и мебели.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Какво е имотен балон?

Какво е имотен балон?

Често ли около вас споменават за наличието на имотен балон. Не се притеснявайте, това подробно ръководство ще ви помогне да разберете какво представлява той:

Галерия

Tesla Model Y - една от едва 20-те коли в света с подпис на Илон Мъск е в България

Coldplay
+6

Галерии