1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Facebook призовава да проверите списъка си с приятели след грешните покани

Технологии

Съобщението до потребителите изглежда по този начин

Гигантът в социалните мрежи Facebook се извини, за поканите за приятелство, които изпращаше на случаен принцип или само при отваряне на профил в последните дни.

Потребителите вече получават съобщение, което потвърждава грешката и казва, че всички покани, които са изпратени, заради нея, са премахнати.

Съобщението до потребителите изглежда по този начин:

Все пак от компанията майка на Facebook, призовават потребителите да проверят списъка си с приятели, за да отстранят, ако някой от нежелано добавените все още фигурира там.  

Facebook, гигантът на социалните медии, е измъчван от странни грешки от години. Тези грешки карат потребителите да се съмняват в компетентността на разработчиците, които стоят зад платформата. Наскоро се появи нов бъг, който автоматично изпраща покана за приятелство до човека, чийто профил разглеждате. Това предизвика безпокойство сред потребителите, тъй като потенциално може да доведе до неудобни ситуации.

Въпреки че е възможно да анулирате заявката, много потребители, които просто преглеждат профили, могат и да не разберат, че е извършена заявка.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии