1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Пътник остана заклещен в тоалетната на самолет през целия полет

Пътник остана заклещен в тоалетната на самолет през целия полет

Ключалката се развалила и човекът не могъл да излезе

Мислехте, че седенето на средната седалка в самолет е най-неприятното нещо по време на полет. Всъщност има и нещо по-неприятно. Пътник на SpiceJet имаше най-нелепото летене, след като остана заклещен в тоалетната през почти целия полет.

„За съжаление един пътник остана в тоалетната за около час“, каза нискобюджетната авиокомпания в изявление.

Съобщава се, че пътникът е отишъл да използва тоалетната малко след излитането на самолета, който е извършал нощен полет от Мумбай до Бенгалуру във вторник, съобщи Indian Express.

Когато той се опитал да излезе от тоалетната, вратата не се отворила поради неизправност на ключалката. Така той останал в капана на малкото помещение.

Екипажът отчаяно се опитвал да отвори вратата, но безуспешно.

В опит да успокоят пътника по време на това неприятно преживяване, членовете на екипажа плъзнали бележка под вратата в опит да окуражат човека, че всичко ще е наред.

„Сър, ние направихме всичко възможно да отворим вратата, но не успяхме“, се казва в писмото. "Не изпадайте в паника. Кацаме след няколко минути, така че, моля, затворете капака на тоалетната и седнете върху него. Веднага щом се отвори главната врата, ще дойде инженер".

След кацането на самолета двама инженери се качиха на борда на самолета и разбиха вратата. Пътникът е бил прегледан веднага от лекари.

Авиокомпанията е възстановила на пътника сумата, платена за билета.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии