1 USD
2.02803 BGN
Петрол
85.36 $/барел
Bitcoin
$18,770.4

McDonald's няма да върне популярната си целодневна закуска

Свят
 

Потребител на Twitter съживи разговора за менюто

McDonald’s няма да върне популярната си целодневна закуска следващия месец. Гигантът за бързо хранене спря предложението си през първите дни на коронавирусната пандемия като част от по-обхватна стратегия за опростяване на обслужването.

Прекалено големите менюта могат да забавят процеса по приготвяна на храната и да доведат до по-дълги опашки от клиенти. Голяма част от франчайзите на известната верига в САЩ приветстваха решението, но клиенти продължават да питат през Twitter кога ще се върне целодневната закуска.

Потребител на Twitter съживи разговора в мрежата в четвъртък, като публикува екранна снимка на прессъобщение на McDonald’s, в което се твърди, че целодневната закуска ще бъде пусната от 6 октомври.

Представител на компанията обаче потвърди, че информацията е публикувана през 2015 г., когато веригата е създала целодневното меню. Тогава бившият изпълнителен директор Стив Истърбрук пусна предложението като част от план за възстановяване на продажбите на бургери.

Изглежда обаче малко вероятно целодневното меню да бъде възстановено. Преди пандемията дори операторите искаха то да бъде ограничено, за да се ускори процесът по обслужване на клиенти.

Тагове

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Десетки автомобили на Kia и Hyundai са откраданати заради предизивикателство в TikTok

Coldplay
+6

Галерии