Гранд Хотел София отпразнува своя 20-и рожден ден

Корпоративни истории

Събитието в градината на петзвездния столичен хотел събра на едно място бизнес елита на София

 

Емблематичният Гранд Хотел София отпразнува своята 20-та годишнина в четвъртък, 20 юни 2024 г. с грандиозно парти под наслов “’Two decades of elegance, one Grand Experience’’ – “Две десетилетия елегантност, едно Гранд преживяване.“

Събитието в градината на петзвездния столичен хотел събра на едно място бизнес елита на София, представители на институциите на Република България, посланици и делегати от дипломатическите мисии в София, популярни звезди от творческите среди и дългогодишни приятели на хотела.

Специално за повода лятната градина на Гранд Хотел София бе изцяло трансформирана, за да преплете в едно история, изкуство и модернизъм в самото сърце на столицата. Червен килим, кристални полилеи, артисти, биг бенд, кулинарна обиколка през историята на хотела и DJ парти бяха част от програмата.

Над 400 партньори, гости и приятели на хотела, взеха участие в бляскавата вечер. Заедно с екипа на хотела те отпразнуваха, че вече  20 години заедно създават историята на Гранд Хотел София и ще продължат да градят непреходната елегантност на един от най-успешните български брандове сред петзвездните хотели в столицата.

Шеф Таня Правчанова бе създала машина на времето с меню, вдъхновено от кулинарните традиции на хотела. През последните 20 години Гранд Хотел София се доказа като иноватор на столичната гастрономическа сцена с авангардните си предложения. Това бе и в основата на концепцията на събитието, където всяка хапка носеше своята история. Ястията бяха селектирани от разнообразните предложения, които Гранд Хотел София предлага на своите гости през последните две десетилетия. Ястия, с които са били посрещани международни политически лидери, световни филмови и театрални звезди, звезди от света на спорта, музикални идоли, представители на бизнеса и всеки посетител на Гранд кафе и ресторант Shades of Red.

Вечерта протече на три етапа, в акомпанимент на класическа, джаз и модерна музика. За настроението на гостите се погрижиха Биг Бенд Благоевград с диригент Борис Янев, танцьори и артист-изпълнители и DJ ADO.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст