1 USD
1.85862 BGN
Петрол
110.688 $/барел
Bitcoin
$29,084.1
Последвайте ни
1 USD
1.85862 BGN
Петрол
110.688 $/барел
Bitcoin
$29,084.1

"Булгаргаз": Проверките ще изяснят истината за цените и доставките на газа

БГ Бизнес
 

Считаме, че те са необходими и полезни за укрепване на доверието на обществото към работата на дружеството, посочиха от там

В момента в офиси на "Булгаргаз" се извършват няколко проверки от контролни органи, включително от служители на ДАНС и ГД "Национална полиция".

Това се посочва в позиция на газовия доставчик във връзка с информацията, че дружеството е обект на проверка от страна на контраразузнаването и полицията.

Считаме, че това е необходимо и полезно за укрепване на доверието на обществото към работата на дружеството.

“Булгаргаз” приема проверките като добра възможност за установяване на истината по редица въпроси, свързани с цените и доставките на природен газ.

В качеството си на обществен доставчик със стратегическо значение за българския газов пазар “Булгаргаз” редовно е обект на одитни и други проверки от страна на компетентните институции, посочват още от компанията.

Екипът на “Булгаргаз” оказва пълно съдействие на представителите на проверяващите институции, като продължава работа в полза на собственика на дружеството – българската държава, на неговите клиенти и на българското общество, допълват от обществения газов доставчик.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Германия няма да плаща за газа в рубли

Германия няма да плаща за газа в рубли

За ветото на Германия атомната енергия да получава достъп до финансиране специално пред bTV държавнияt министър по европейските въпроси на федералната република Анна Люрман

Галерия

Прочут художник продаде NFT, прожектирано върху сграда на Гауди в Барселона, за 1,38 млн. евро

Coldplay
+5

Галерии