1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Конкуренцията е жестока: Още един ТОП хотел отваря врати в Дубай (ВИДЕО)

Блясък

В хотела ще има осем нови места за хранене, както и спа от емблематичния моден лейбъл Dior

Туристите в Дубай са доста разглезени, ако се съди по това къде да отседнат, а от днес решението им ще стане още по-трудно с откриването на нов топ хотел.

Lana в Бизнес Бей е първият в колекцията на Dorchester от луксозни хотели, базиран в Близкия изток и Азия.

В хотела ще има осем нови места за хранене, както и спа от емблематичния моден лейбъл Dior. Lana е на 30 етажа и позволява страхотна гледка към другите високи кули на Дубай.

Гостите ще имат достъп и до Beach Club at One на Палм Джумейра, луксозни резиденции, също управлявани от Dorchester Collection, до които се стига с лодка.

Цените на стаите започват от 503 долара за една нощ, достигайки до 10 890 долара на вечер в президентските апартаменти.

Президентските апартаменти в Lana разполагат с две спални, трапезария, просторна всекидневна и самостоятелна баня.

Четири от тези нови заведения са с концепции на готвачите-знаменитости Анджело Муса, Мартин Берасатеги и Жан Имберт със съответно сладкарница, испанска кухня и френска кухня.

Гостите и публиката могат също да се насладят на салон за кубински пури, барове за смесени напитки и място за следобеден чай.

Първият спа център на Dior в Обединените арабски емирства

Висококачествена модна марка Dior наскоро обяви, че ще отвори първия си спа център в Обединените арабски емирства в рамките на The Lana. Други хотели, принадлежащи към марката Dorchester Collection, включват оригиналния хотел Dorchester в Лондон, Le Meurice в Париж и хотел Beverly Hills в Лос Анджелис.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии