1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Колко струва да танцуваш като участниците в Dancing Stars?

Колко струва да танцуваш като участниците в Dancing Stars?

Проверяваме какви са цените на необходимите артикули за тренировки

Едва ли има някой зрител пред екрана, на когото да не му се танцува, гледайки участниците в Dancing Stars.

Снимка: bTV Media Group

 

Какво обаче е необходимо за да станете наистина добри в танците, какви са цените на тренировките, на обувките, аксесоарите и разбира се - роклите, проверяваме сега. 

Цената на еднократен индивидуален урок по спортни танци за възрастен е от 10 до 60 лв., в зависимост от танцовата академия. 

Справка в онлайн магазин за артикули за спортни танци показва, че цената на дамските професионални обувки варират между 80-100 лв. за най-евтините до около 200 лв. за по-скъпите модели

Професионален чорапогащник за танци е на цена около 50 лв., корсети и колани са на цени 20-40 лв. Роклите за тренировки са на по-ниски цени - 70-100 лв.  

Стигаме и до най-красивите и най-пищни облека - тези за състезания. Цените там са по-високи, заради множеството елементи, които в повечето случаи са ръчно пришити към роклите, за да може танцьорката да покаже целия си блясък на паркета.

В тази категория рокли цената варира спрямо модела, камъните и декорацията. На пазара се срещат от по-евтини - около 200 лв. до над 2000 лв. 

В онлайн пространството има и десетки обяви на вече използвани рокли от състезания, които търсят своя нов собственик. Така цената би могла да бъде по-приемлива. 

 

 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии