Колко струва да си част от Фестивала в Кан?

Колко струва да си част от Фестивала в Кан?
 

Ако искате да вечеряте с Ева Лонгория, то ще трябва да отделите сериозна сума

 

Фестивалът в Кан е един от най-чаканите филмови фестивали в света. Фестивалът представя филми, оценени от критиката по целия свят. Дългоочакваното 77-мо издание на фестивала в Кан тече в момента, предизвиквайки вълнение по целия свят. 

В продължение на 12 дни събитието се разгръща с екстравагантни и емблематични моменти, украсяващи Червения килим в Кан, кулминирайки в престижната церемония по награждаването и прожекции на филми, представящи световното кино. 

Билетите за фестивала струват между 6000 и 30 000 долара. Всяка прожекция има своя собствена цена в зависимост от фактори като филм, екипа и др. Членовете на медиите могат да избират кой филм искат да гледат и да закупят билети за него. Билетната каса отваря четири дни преди прожекцията, за да могат хората да запазят местата си.

Цени на партита

По време на Фестивала се организират различни партита, които имат своите цени. 

Такзи година такива са:

Мъжка нощ на Chopard
Магнум парти
Вечеря и парти на Chopard
Парти на Ева Лонгория
Парти на Vanity Fair
Годишна вечеря и парти на Chopard Trophee
Модно ревю на Philipp Plein
L'Oreal Party
Американска фондация за изследване на СПИН (AmFAR) Партия „Кино срещу СПИН“.

Вечеря и парти на Chopard

Chopard е еднакво известен с изключителните си бижутерски творения и несравнимите си часовници, както и с изключителните си вечери. Това ексклузивно събитие събира най-добрите знаменитости от цял свят за тяхното годишно парти в Кан.

Цена
Вечеря и парти: 12 000 британски лири (27 500 лева ) на човек
Само парти: 5000 лири на човек

Парти на Ева Лонгория

Звездата от „Отчаяни съпруги“ е домакин на благотворително събитие за деца, на което кани своите звездни приятели на вечеря и напитки. Невероятна звездна вечеря, на която всеки получава изключителна снимка с Ева Лонгория.

Цена

Платина: 3,999 лири на човек
VIP (седене на маса със знаменитост): 5,999 лири (13 780 лева)на човек

Парти на Vanity Fair

Независимо дали става дума за Оскар или филмовия фестивал в Кан, Vanity Fair никога не разочарова с незапомняща се вечер, осеяна с най-големите звезди.

Цена

15 000 лири на човек

 

Бизнес Видео Подкаст