1 USD
1.86821 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,617.1

Филмът "Барби" напът да разбие бокс офисите

Очакват се лентата да докара 110 млн. долара приходи в САЩ само за уикенда

Създадената от Грета Геруиг Мател фигура на барби в едноименния филм е на път да спечели нашумялата бокс офис конкуренция с прогнозирани приходи в САЩ от 110 милиона долара само за уикенда.

Филмът с бюджет от 145 милиона долара, първият от наскоро създаденото Mattel Studios, в който участват Марго Роби и Райън Гослинг, вероятно ще триумфира над биографичния филм на Кристофър Нолан- "Опенхаймер".

Дистрибуторът на "Барби", Warner Bros, е по-консервативен с прогнозите си, като очаква старт от 75 милиона долара в САЩ, но анализаторите очакват до 110 милиона долара, като някои дори предполагат, че може да достигне 140 милиона долара. "Барби" вероятно ще счупи рекорда за филм с най-успешен старт в САЩ, направен от жена режисьор. Той в момента се държи от Wonder Woman, който стартира със 103 милиона долара.

Филмът на Нолан "Опенхаймер" с бюджет от 100 милиона долара с участието на Килиан Мърфи в ролята на така наречения баща на атомната бомба е настроен да излезе с 50 милиона долара този уикенд в САЩ, като тази цифра ще достигне поне 100 милиона долара в световен мащаб.

"Барби" излиза в 4200 кина в САЩ, с 600 повече от "Опенхаймер". Филмът на Нолан също е с един час по-дълъг, което позволява по-малко показвания. Веригата киносалони AMC разкри, че повече от 40 000 души са резервирали билети за двата филма в деня на премиерата.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии