1 USD
1.83905 BGN
Петрол
Bitcoin
$26,558.9

Тук-Там Кошер - среща на идеи и възможности

БГ Бизнес

Най-интересните идеи, хора и организации от бизнеса, технологиите и креативните индустрии се събират на едно място – Тук-Там Кошер на 19 септември 2023 г. в Интер Експо Център, град София.

Кошер събира екипите на над 100 български и международни компании и над 50 лектори в повече от 11 зони като тази година приветства на сцената си креативната среда – геймъри, аниматори, дигитални артисти, създатели на съдържание. Някои от най-големите имена в сферата ще присъстват на Кошер, за да споделят за най-новите тенденции, а в Creative зоните посетителите могат да очакват игри, анимации, лекции, уъркшопи и много възможности за нетуъркинг.

Тук-Там е глобална мрежа за успех на младите хора в България с над 15 години опит. Програмата включва семинарни програми, работилници за умения, кариерни консултации и, разбира се, невероятни срещи и разговори с успели хора от бизнес света, технологичните и креативните индустрии.

Повече информация за инициативата на 19 септември и достъпа на място, може да намерите тук. Част от програмата на събитието ще бъде достъпна и онлайн

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Земетресението в Мароко: Кристиано Роналдо отвори хотела си в Маракеш за оцелелите (СНИМКИ)

Coldplay
+6

Галерии