1 USD
1.81482 BGN
Петрол
Bitcoin
$44,436.8

Студенти и преподаватели получават специален достъп до "Капитал"

БГ Бизнес
 

“Академичен Капитал” включва достъп до текущото съдържание на медиата, целия архив на вестника, специален седмичен бюлетин и срещи с предприемачи и експерти

В опит да отговори на нуждите на академичната общност от точна и задълбочена информация, "Капитал" предлага нов, преференциален абонамент за студенти и преподаватели във висшите учебни заведения в България. Той включва достъп до 30-годишния архив на медията, специализирано съдържание, седмичен бюлетин с обяви за стажове, работа и конкурси, както и онлайн срещи с успешни и вдъхновяващи личности.  

Кой може да се възползва

От месец ноември т.г. освен с академичен имейл, от преференциите на “Академичен Капитал” могат да се възползват и всички студенти с ISIC карта

Студентите и преподавателите от ВУЗ могат да избират между месечен и годишен план с голямо намаление, на цени започващи от 7 лв. на месец, което се равнява на цели 75% отстъпка от стандартния абонамент за "Капитал".

Какво включва 

Месечният план дава неограничен достъп до всички редакционни статии на capital.bg, 30-годишния архив на вестника, както и до подкасти, видео съдържание, редакторски бюлетини с различна тематика. В него са включени още бизнес доклади, секторни анализи и регионални приложения.

Всички абонати на програмата получават и 50% отстъпка за билет за събитие от календара на медията

На седмична база се получава академичен имейл бюлетин, включващ информация за отворени позиции за стажове и работа, предстоящи събития и обучения, стипендии, както и съвети за кариерно развитие. 

Веднъж месечно ще се излъчват и видеосрещи с журналисти, предприемачи и експерти, които разказват за опита си досега, трудностите, мотивацията и успеха.

Допълнителна информация и включване в “Академичен Капитал” ще намерите на сайта на програмата.

*Платен материал

**Материалът е предоставен от Капитал

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии