1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Oстават броени дни до крайния срок за участие в Web Report

БГ Бизнес

Над 230 са изпратените до момента материали в седмото издание в конкурса за чиста журналистика

Oстават броени дни до крайния срок за изпращане на материали за участие в конкурса за чиста журналистика Web Report, организиран от Dir.bg. Конкурсът е отворен до 30 април 2024 г.

Над 230 материала до момента са изпратени в платформата webreport.bg, борейки се за награда в категориите "Общество", "Икономика", "Технологии и иновации", "Култура и изкуство", "Спорт" и "Истински истории".

Има и специални награди на журито, които ще бъдат обявени на церемонията през май. В зависимост от подадените материали наградите могат да бъдат за фоторепортаж, видеорепортаж и подкаст, "Зелено перо", "Гореща точка", "Млад автор" и "Журналистическо майсторство".

В конкурса бива оценявано високо боравенето с факти в подкрепа на изпратените материали. Нелеката задача по оценката им има компетентно жури от колеги журналисти със забележителен опит в медиите. Сред новите членове на журито в седмото издание на конкурса са журналистът на bTV и водещ на знаковото обзорно актуално предаване "120 минути" Светослав Иванов.

Изисквания и допълнителна информация за участие: 

  • Конкурсът е отворен за участие в периода 7 февруари - 30 април 2024 г.
  • Одобрените за участие журналистически материали ще бъдат публикувани в категория "Участници" в сайта на конкурса, където може да бъде намерена и пълната информация за него, изискванията към материалите и какво още е необходимо, за да кандидатствате.
  • Подробности можете да намерите и във Facebook страницата на Web Report.
  • За да бъдат одобрени материалите за участие в Web Report, те трябва да са написани на правилен български език, да гарантират за достоверността на информацията чрез препратки и цитиране на оригиналните източници и да посочват своя автор.
  • Важно изискване е материалът да е публикуван в периода 07.02.2023 - 30.04.2024 г.

 Web Report се организира с медийната подкрепа на bTV Media Group.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии