1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Коника Минолта България разкрива силатa на обогатения печат

БГ Бизнес

Това се случва в серия от събития, посветени на дигиталните технологии

В свят на високи технологии и непрекъсната трансформация, Konica Minolta изгражда мост между иновациите и производствената реализация, което беше демонстрирана на живо на специално събитие в шоурума на Коника Минолта България в гр. София, ориентирано към представители на медиите, образователни институции и дизайн общността. Бяха представени последните постижения на Konica Minolta – глобален лидер в професионалния печат, подчертавайки ангажимента ѝ към иновациите и удовлетвореността на клиентите. По време на демонстрацията пред участниците се проследи цялостен процес по създаване на уникален краен печатен продукт - бързо и лесно изцяло с дигитални технологии. Събитието демонстрира високотехнологичните възможности на решенията на компанията, които подобряват и преобразяват бизнес процесите. 

От концепция до реализация 

Йоан Георгиев, Мениджър бизнес развитие “Индустриален печат“, откри събитието с кратка презентация за постиженията и дейността на Konica Minolta. Демонстрационната част стартира с отпечатването на файлове за опаковки на AccurioPress C7090. Участниците имаха възможността да видят как се прилага защитен слой ламинат с Amiga 36 и как се добавят специални ефекти с AccurioShine 3600. Прецизното, но компактно решение за рязане и биговане с автоматично подаване и голям капацитет Plockmatic ColorCut SC6500 завърши процеса и достави на изхода абсолютно завършен продукт, който привлича поглед на потребителите от пръв поглед. Всеки етап от процеса беше внимателно пресъздаден, като се демонстрира прецизността и качеството, които могат да бъдат постигнати с технологиите на Konica Minolta.

Фокус върху обогатяването на печата 

Ключов момент от демонстрацията беше подчертаването на значението на обогатяването на печата – процес, който трансформира обикновения лист в изключително атрактивен и висококачествен печатен продукт. Това включва полагането на UV лак и фолио, които добавят стойност и осигуряват по-различно потребителско изживяване.В шоурума на Коника Минолта България може да се види най-малкия представител от серията системи за облагородяване - AccurioShine 3600. 

За професионалистите от индустрията 

Събитието отбеляза началото на серия от демонстрации, насочени и към професионалисти в полиграфическия бранш, включително собственици и производствени директори на печатници. Целта е да се предостави задълбочено разбиране за иновативните решения на Коника Минолта и тяхното приложение в реална производствена среда.

Шоурумът на Коника Минолта България на адрес гр. София, ул. Витошки камбани 9, е отворен за всички представители на полиграфическия бранш, които искат лично да се убедят в изключителното качество на решенията, предлагани от компанията. 

Презентацията подчерта ангажимента на Konica Minolta към иновации и ексклузивност в печатната индустрия. Събитието показа не само технологичните постижения на компанията, но и нейната роля като лидер в областта на печатните решения.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии