1 USD
1.86821 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,617.1

„Да откриеш България“ - Министерство на туризма и bTV Media Group с нова телевизионна поредица за туристическите дестинации в страната

БГ Бизнес

Поредицата включва 10 епизода

bTV Media Group и Министерство на туризма стартират съвместно новата телевизионна рубрика „Да откриеш България“. Поредицата включва 10 епизода за разнообразието на туристическите възможности в страната и се излъчва от юли месец в сутрешния уикенд блок на bTV „Тази събота“ и „Тази неделя“.

Рубриката е част от целогодишната кампания на Министерство на туризма, насочена към популяризиране на българския туризъм. В специално създаденото телевизионно съдържание, зрителите ще открият палитра от теми като културен, винен и приключенски туризъм, събития и фестивали от културния календар, спа и уелнес, и др.

Неин автор е дългогодишният мултимедиен репортер на bTV Новините, Ладислав Цветков. Той е един от най-опитните фото и видео репортери в редакцията на bTV. Автор е на редица фотографски галерии, текстове, видеа без коментари, видеорепортажи и документални филми в тематичната рубрика за задълбочени разследвания и репортажи - bTV Репортерите. 

Първият епизод, посветен на водните спортове и водния туризъм в Черно море, може да видите тук.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии