1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Този хак на iPhone ще ви е от полза, когато летите със самолет

Технологии

Бивш служител на авиокомпания споделя интересен съвет за потребителите

Ако някога сте летели със самолет, знаете, че понякога това може да е малко стресиращо. Има много неща, които трябва да следите - от промени на изхода в последната минута, които ви карат да се движите из терминала, до закъснения и отменени полети.

За щастие, има един изключително лесен начин, който ще ви помогне да сте в течение на всичко, което трябва да знаете за полета си.

Дарби Малоуни, която казва, че е била служител на авиокомпания, публикува този професионален съвет в TikTok, пише Business Insider. 

Първо, изпратете текстово съобщение с номера на полета си; уверете се, че в началото му е включен кодът на авиокомпанията, който обозначава вашия превозвач. За American Airlines например този код е AA, както отбелязва Малоуни.

След това текстът ви трябва да се появи като връзка, която можете да докоснете; оттам трябва да докоснете "Преглед на полета".

Това ще доведе до появата на карта в реално време, показваща важна информация за вашия полет.

Тя включва статуса на полета, информация за терминала и изхода, часовете на заминаване и пристигане, продължителността и получаването на багаж.

Ако имате свързващ полет, можете да си изпратите номера и за този полет.

Този хак не е полезен само за вас. Ако някой ви посреща на летището, той също може да използва този съвет, за да се увери, че е навреме, ако полетът ви е по-ранен или закъснява - предлага Малоуни.

Просто им изпратете бързо съобщение.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии