1 USD
2.00516 BGN
Петрол
86.15 $/барел
Bitcoin
$19,008.1

Дъщерята на основателя на Apple се подиграва на новия iPhone

Технологии
 

Най-малката дъщеря на покойния съосновател на Apple Стив Джобс се присъедини към критиците

Най-малката дъщеря на покойния съосновател на Apple Стив Джобс се присъедини към критиците, обсъждащи най-новия iPhone на Apple. И тя определено не е впечатлена…

Снимка: Reuters

В свое стори в Instagram, озаглавено „Аз преминавам от iPhone 13 на iPhone 14“, Ив Джобс сподели снимка на мъж, който гордо разопакова нова риза, идентична с тази, която носи.

Мемето се появи, след като технологичният гигант Apple разкри най-новите функции на iPhone.

Снимка: Reuters

Те включват нова камера, по-дълга батерия и възможност за спешни повиквания.

Снимка: Reuters

Годишното събитие се следи отблизо от тех ентусиасти, нетърпеливи да видят най-новия хардуер, и инвеститори, които се опитват да прогнозират дали надстройките са достатъчно вълнуващи, за да отприщят засилена вълна от нови покупки.

Снимка: Reuters

Мемето, което Ив Джобс сподели чрез стори в Instagram, беше разпространено за първи път в социалните медии от акаунт, фокусиран върху инвеститорите Wall Street Memes.

Снимка: Reuters

Ив Джобс, модел и състезател по езда, обикновено използва акаунта си в Instagram, за да предоставя успехи от кариерата си, като появата си на корицата на Vogue Japan.

Снимка: Reuters

Легендарният лидер на Apple Стив Джобс, който ръководи някои от най-големите разработки в телефоните и персоналните компютри, почина през 2011 г. от рак на 56-годишна възраст.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Създадоха най-голямата пирамида от пластмаса в Гиза

Coldplay
+7

Галерии