1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

"Колкото по-мръсно, толкова по-добре": Lindström България се грижи за работното облекло на хиляди служители у нас (ВИДЕО)

"Колкото по-мръсно, толкова по-добре": Lindström България се грижи за работното облекло на хиляди служители у нас (ВИДЕО)

Компанията предлага широка гама от услуги като поддръжка на дрехите и доставката им до шкафчето на служителя

 

Правилната грижа за работното облекло и безопасността на служителите са ключови фактори за комфорта на една бизнес среда. А защо да купувате, като може да го наемате?

За това се е погрижила финландската компания Lindström, която има над 175-годишна история и опит в текстилната промишленост и неслучайно се е превърнала във водеща в Европа в предлагането на най-добрите решения за специализираното работно облекло.

Снимка: Линдстрьом България, архив

Lindström предлага широка гама от текстилни услуги на достъпни цени, които включват седмична поддръжка на дрехите и доставката им до шкафчето на служителя.

Така работещите, а и бизнесите могат да бъдат по-концентрирани върху основата си дейност. Наемането на облекло допринася и за опазването на околната среда, за която текстилната индустрия е сред основните замърсители.

Снимка: iStock

В глобален мащаб Lindström се грижи за работното облекло на над 1 млн. души всеки ден. Компанията стъпва и на българския пазар преди 15 години, а начело застава Венцислав Бояджиев. Управляващият директор започва сам, но днес може да се похвали с екип, който работи успешно за целите и развитието на Lindstrom България.

В главната роля на новия епизод от поредицата „Корпоративни истории“ е Венцислав Бояджиев.

Снимка: Линдстрьом България, архив

Когато през 2009 г. получава предложението да оглави компанията, бизнес моделът му е непознат, но интересен, затова става и нейният първи служител у нас. Днес местното представителство на Lindström има над 60 служители, а чрез партньорски фирми компанията осигурява работа на над 100 души.

Тя е лидер на българския пазар в услугите, които предоставя – работно облекло под наем, изтривалки под наем и новата услуга, въведена през лятото на 2023 г. – индустриални кърпи под наем.

„От пълно неразбиране на концепцията в самото начало до създаването на сериозна клиентска база – това е изминатият за 15 години път“, казва Бояджиев.

Линдстром България

Управляващият директор не крие гордостта от добре свършената работа на целия екип, който прави марката разпознаваема и предпочитана у нас.

„Успяхме да създадем търсене за продукт, който не е познат на местния пазар – с много усилия, подходящ маркетинг и доволни клиенти сме постигнали тази цел“, добавя той.  

А какъв е принципът, на който компанията предоставя услугите си? Работните облекла са собственост на Lindström България, като се инвестира в нуждите на клиента.

Снимка: Линдстрьом България, архив

„Осигуряваме редовна поддръжка, която включва пране по индустриални методи. Колкото по-мръсно, толкова по-добре, защото ние знаем как да перем", казва Венцислав. 

Услугата, която е гъвкава и комплексна, предлага още поправка на облеклото, ако е необходима такава, или замяна с нови дрехи, когато корекцията е невъзможна. Доставката до крайния клиент веднъж в седмицата също влиза в богатото портфолио от продукти на компанията. 

Какви услуги от тези, които предлага Lindström България, се търсят най-вече у нас разказваме в продължението на историята.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии