1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Благодарим ти, Юрген: Carlsberg и Erdinger представят лимитирана серия бира в чест на легендарния треньор на Liverpool FC

Корпоративни истории
 

Бирите идват в България, но са ограничена бройка

 
  • 491 бутилки Believers Brew, по една за всеки мач, в който Юрген Клоп води Liverpool FC, ще бъдат продадени на благотворителен търг, в който могат да участват и българските футболни фенове
  • Търгът започва на 16 май в платформата на Graham Budd Auctions като ВСИЧКИ приходи ще бъдат дарени на Фондацията на ФК "Ливърпул"
  • Специалната бира е в бутилки от 750 ml, създадени поравно от характерните съставки на всяка от двете бири – Carlsberg ERDINGER Weissbräu – нещо, което рядко се среща в бирената индустрия.

За да отбележи напускането на легендарния мениджър на ФК Ливърпул Юрген Клоп, Carlsberg се обедини с ERDINGER Weissbräu, за да създаде лимитирана серия специална бира – по една бутилка за всеки официален мач, в който той е ръководил червените.

Общо 491 бутилки Believers Brew от 750 ml ще бъдат продадени чрез търг в платформата на Graham Budd Auctions, стартирайки от 16 май, като всички приходи ще бъдат дарени на Фондацията на ФК Ливърпул, официалната благотворителна организация на клуба, която подпомага хора в неравностойно положение във Великобритания и по света.

Деветте сезона на Клоп в клуба са пълни със забележителни постижения на терена, с трофеи във Висшата лига, Купата на ФА, Шампионската лига на UEFA, Световното клубно първенство на FIFA, Купата на лигата и други, както и клубния рекорд за най-дълга серия без загуба в мачове от Висшата лига (44). „Нормалният“, както често е наричан Клоп, също получи множество лични отличия, включително Мениджър на сезона във Висшата лига и Световен треньор на годината на FIFA два пъти.

Всяка бутилка от специалните 491 ще бъде посветена на конкретен официален мач, в който той е водил клуба. Някои от най-емблематичните бутилки включват:

  • Бутилка 206

ФК Ливърпул 4-0 ФК Барселона

UEFA Шампионска лига, 7 май 2019 г., Анфийлд, Ливърпул

  • Бутилка 208

ФК Ливърпул 2-0 ФК Тотнъм Хотспър

UEFA Шампионска лига, 1 юни 2019 г., стадион Метрополитано, Мадрид

  • Бутилка 264

ФК Ливърпул 5-3 ФК Челси

Английска Висша лига, 22 юли 2020 г., Анфийлд, Ливърпул

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии