1 USD
1.86821 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,617.1

Спряха доизграждането на АМ "Черно море"

БГ Бизнес

Прекратен е и друг проект по същата оперативна програма

Проектът, свързан с подготовката за доизграждане на Автомагистрала "Черно море" е прекратен, това показва справка в Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС /ИСУН/. Проектът е по Оперативна програма "Транспорт 2014-2021" и е на стойност близо 2 милиона и 600 хиляди лева.

Прекратен е и друг проект по същата оперативна програма –за въвеждането на интегрирана информационна система за координиране и управление в реално време на операции при бедствия и аварии в Българския морски отговорен район за търсене и спасяване.

От информацията в ИСУН става ясно, че в края на месец август тази година трябва да приключи техническата помощ за подготовката и реализацията на проект "Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на пристанищни приемни съоръжения (ППС) в българските пристанища за обществен транспорт с национално значение". Стойността е милион и половина лева.

От информацията в системата не става ясно дали прекратените към момента проекти ще бъдат фазирани, т.е. прехвърлени към следващия програмен период.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии