1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Репортерът на bTV Новините Ванина Недкова спечели наградата „Мис ТВ Чар“

БГ Бизнес

Pепортерът и водещ на „Тази събота и неделя“ Бесте Сабри, връчи отличието

 

На тържествена церемония на 14 май бяха връчени наградите на Дарик радио „Мъж на годината“ 2023. Големият победител в класацията стана предприемачът, който изведе България в орбита на високотехнологичните космически разработки, Райчо Райчев. Номинирани за наградата бяха също писателят Георги Господинов и баскетболистът Александър Везенков.

Репортерът на bTV Новините Ванина Недкова спечели наградата „Мис ТВ Чар“ за 2023 г. Тя получи най-много гласове от вота на публиката и по този начин „остави“ приза в новинарската редакция на bTV. Именно миналогодишният носител на титлата – репортерът и водещ на „Тази събота и неделя“ Бесте Сабри, връчи отличието на Ванина Недкова.

“Чарът е в това, което правим с усмивка, с желание, с ентусиазъм, вдъхновение и не на последно място - чарът е в това да усещаш и знаеш, че има смисъл от всяка дума, всеки кадър и всяка разказана история. Благодаря за признанието на организаторите и на хората, които са ме подкрепили.”, сподели щастливият победител Ванина Недкова.

„За мен е огромна чест и радост да дам наградата на колега от нюзрума на bTV. Това освен признание за чар и харизма, е и оценка за работата ни, изпълнена със съдържание и послания. Ванина е изключителен професионалист с богат опит, винаги изпълнена с енергия и даваща всеки ден от себе си, за да може всички ние да сме информирани за сложните политически процеси в страната ни. Пожелавам ѝ да продължи мисията в професията с отговорност и мисъл за публиката, както го прави и досега!“, каза от своя страна Бесте Сабри.

Коя е Ванина Недкова? 

Първата среща на Ванина Недкова с журналистиката е през 2012 г. През следващите години продължава своето развитие като журналист в различни медии. Присъединява се към bTV Новините през септември 2022 г. като политически репортер. Зрителите я виждат всеки ден в ефира, докато отразява дейността на законодателната и изпълнителната власт. За себе си казва, че обича да задава въпроси там, където се намират всички отговори - в сградата на Съединението. В свободното си време обича да пътува, да опознава нови места и да разговаря с близките си хора.

По традиция награди на церемонията бяха раздадени и в още няколко категории: За “Легенда” бе отличен един от най-добрите полузащитници в националния отбор, футболистът и треньор Красимир Балъков, в “Смело сърце” бе отличен 14-годишният Никола Байкушев, който сам се втурна да гаси пожара до бургаското езеро Вая през март 2023 година, а специалната награда взе художникът Греди Асса.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии