Астролози: Идат проблеми в строителството и съкращения на чиновници

БГ Бизнес
 

Разположението на звездите показвало, че трябва да сме готови и за фалити на авиокомпании

Фалити в авиацията, спад в недвижимите имоти и проблеми в космонавтиката - това ни очаква през новата 2009 г. според астролозите.

Движейки се във Вселената, планетите преминават през зодиакалните знаци. Преминаването става на цикли и затова има закономерност и повторяемост в процесите на небето и ставащото на Земята.

Плутон ще ограничи движението на паричните средства, тъй като управлява знака Скорпион, или така наречения осми дом - това са банките, ресурсите и другите финансови инвестиции, обясняват те.

В енергетиката също ще очакваме финансови проблеми, в недвижимостта и строителството - забележим спад, в космонавтиката се очакват серия от неудачни полети.

Разположението на звездите показвало, че трябва да сме готови и за фалити на авиокомпании. В електрониката и високите технологии също се очаква значителен спад, както и в застрахователния бизнес, който е под Сатурн в астрологията. През 2009 г. Сатурн ще премине под знака на Козирога, който пък е асцедент именно на България.

Ще има много големи съкращения в така наречения "бюрократичен апарат", защото той е под Сатурн, тоест чиновниците в редица ведомства, министерства, активно ще бъдат съкращавани, прогнозират още астролозите, които дават 70% точност на прогнозите си.

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето

 

Тагове

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст