Банка погна клиент заради дълг от 1 стотинка (видео)

БГ Бизнес
 

Свежен Петров получил писмо, че трябва да внесе задължението в срок - иначе започват да текат лихви

Банка погна жител на Добрич заради дълг от 1 стотинка. Свежен Петров получил писмо, че трябва да внесе задължението си от 1 стотинка в определен срок - иначе започват да текат лихви върху дълга му. Като много българи и Петров имал кредитна карта, издадена му от банка. Наложило му се да я ползва за определена покупка и решил да възстанови сумата в определен срок, за да не дължи лихви.

"При погасяването помолих служителката, колко точно до стотинка ми трябват да изчистя всичко. Съответната служителка даже звъни и до офиса в София където била базата данни. И от там също потвърдиха сумичката, която при тях на компютъра показваше и трябваше да възстановя", разказа Свежен Петров.

Той възстановил сумата, но след два дни получил писмо, че дължи на банката една стотинка и ако не я внесе в определен срок ще му бъдат начислени лихви. Петров посетил отново банката и оттам след справка отново в централния офис се оказало, че грешка няма.

"Съответният кредитен инспектор не се и извини, и показах раздразнението си, те бяха с такова отношение все едно аз бях некоректен към тях, а не те към мен", каза клиентът. След като платил дълга си, Петров се отказал да ползва услугите на съответната банка.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето

 

Тагове

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст