Обсъждат проблемите на текстилната индустрия

БГ Бизнес
 

Форумът е организиран от Икономическия и социален съвет по инициатива на Българската асоциация по текстил и облекло

Икономическият и социален съвет организира публична консултация по проблемите и бъдещето на българската текстилна индустрия. Консултацията е под егидата на вицепремиера Ивайло Калфин и е организирана по инициатива на структури на гражданското общество.

Форумът се организира от Икономическия и социален съвет по инициатива на Българската асоциация по текстил и облекло и други структури на гражданското общество. В консултацията ще участват представители на министерствата на икономиката и енергетиката, на труда и социалната политика и на финансите, народни представители.

От страна на отрасъла ще участват представители на Българската асоциация по текстил и облекло и на Българската асоциация на производителите и износителите на облекло, на синдикалните организации в сектора, ръководители на фирми.

Ще бъдат обсъдени редица проблеми в отрасъла като влошаване на финансовото му състояние, загуба на пазари, негативното влияние на световната финансова криза. Ще бъдат дискутирани и необходимите действия и мерки за тяхното решаване от страна на изпълнителната и законодателната власт.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето

 

Тагове

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст