1 USD
1.80527 BGN
Петрол
Bitcoin
$51,209.9

Обявяват десетте най-добри мениджъри в България

БГ Бизнес
 

В конкурса са участвали 98 представители на бизнеса

Десетте най-добри мениджъри в България ще бъдат обявени на 2 септември. Класацията на висши ръководители е направена от консултантска компания "Делойт" в рамките на конкурса "Мениджър на годината", организиран от списание "Мениджър", съобщиха организаторите.

В конкурса са участвали 98 представители на бизнеса. Дванадесет от тях са жени, мъжете са 86. Чуждите мениджъри, които управляват компании в България, са десет. Те са били оценени на база на проучване на финансови показатели и добри управленски практики. Така експертите на "Делойт България" са избрали десетте топ-мениджъри.

Те преминават в следващия, последен етап на конкурса, в който ще бъдат оценени и по личностни качества, посочват организаторите.

Оценката по този критерий се изготвя чрез интервю с участника и негови служители. Характеристиките са групирани по лидерство, предприемачество, стратегическа ориентация и аналитичност, управление на хора и управление на ресурси. Един от мениджърите ще бъде обявен за Мениджър на годината в началото на октомври.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето

Тагове

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии