1 USD
1.82447 BGN
Петрол
Bitcoin
$62,986.0

Легендата се завръща: Nokia 3210 анонсира поддръжка на 4G

Технологии

Новият модел ще се предлага в три цвята

HMD Global обяви завръщането на легендарния модел Nokia 3210, вече в 4G версия, която предизвика голям интерес сред любителите на технологиите и носталгиците, казва „Денар“.

Освен Nokia 3210 4G е планирано пускането на пазара на още три телефона на компанията, с което HMD затвърждава амбициите си да се върне с успех на пазара.

Според световни медии предстоящите модели включват Nokia 225 4G и изцяло новия Nokia 235 4G, които ще се предлагат в различни цветове, от розово и синьо до лилаво и черно. Очакванията са, че тези модели ще привлекат потребители, които искат най-обикновените телефони, но с поддръжка на модерна 4G мрежа.

Друга интересна новост е Nokia 110 4G (2024), модел, който продължава линията от познати базови телефони, но вече с подобрени възможности и Nordic Blue като един от наличните цветове.

Освен телефони, HMD Global подготвя изненади в сегмента на високопроизводителни таблети и смартфони, с обявяването на преименуването на таблета Nokia T21 на HMD T21, както и пускането на пазара на моделите HMD Pulse+ и HMD Pulse. Според наличната информация и двата модела ще предлагат 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет, с операционна система Android.

Най-интригуващото предложение сред анонсите несъмнено е Nokia 3210 4G, модел, който ще се предлага в цветове Scuba Blue, Grunge Black и Y2K Gold. Въпреки че все още не са разкрити конкретни технически подробности, се очаква този модел да успее да съчетае носталгията и модерните технологични тенденции.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии