1 USD
1.80361 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,277.9

Знаете ли, че McDonald’s предлага и сватбено меню?

Корпоративни истории

Какво включва сватбен куверт от McDonald's

Гигантът за бързо хранене McDonald's обяви още в края на миналата година, че вече предлага сватбено меню под формата на куверт на стойност 200 долара за онези, които желаят да минат под златните арки на големия им ден.

Според публикация в индонезийския акаунт на компанията в Instagram, сватбеният пакет включва 100 пилешки сандвича и 100 пакета пилешки хапки. Името на менюто е Wedding Mekdi, а в акаунта на бранда се казва, че минималната поръчка е от 200 броя.

Според ПР-ите на бранда в Индонезия има и други опции освен сандвича с пиле и хапки.

„Има и други опции за обслужване, където можем да осигурим и щандове за храна срещу допълнително заплащане“, казаха те пред Sun.

„Сватбеният пакет не е за провеждане на сватба в самите ресторанти на McDonald’s, а само за храна, като кетъринг с цени от 235 долара, с минимална покупка от 200 продукта.“

Ако разделим хапките на гостите, това означава, че на всеки се падат само по 4 хапки.

Основният пакет "Happiness Party", който за пръв път беше представен в Хонконг, и струва около 382 долара, включва всичко - от покани, място, аудио оборудване и храна срещу допълнителни 127 долара, което вече ще ви даде възможност да използвате и локация на ресторанта.

За сравнение кетърингът в Индонезия и Хонконг, откъдето идва идеята, струва по 1 243 долара на човек с право на 2 часа използване на локацията в нормални ресторанти. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии