1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Англичанка разкри как "съживява" умрели растения с малък трик

Свят

Жената стана популярна в социалните мрежи заради този си съвет

Една жена в Англия стана популярна, след като сподели забавно решение за възстановяване на няколко грозни, умиращи растения в градината си.

Лиза Харви от Съри, Англия, се дразнеше, че зеленината й на открито „постоянно умира“ и искаше да намери евтин и лесен начин за борба с проблема, съобщи Jam Press.

45-годишната майка реши, че най-добрият начин да поддържа растенията си зелени и здрави е да не използва вода или растителна храна, а вместо това да напръска растенията със зелена боя.

Харви напръска две кафяви и крехки растения в градината си със зелена боя - и "това направи чудеса", каза Jam Press.

Харни сподели хака онлайн, събирайки повече от 10 000 харесвания на публикацията си.

„Дойдох с идеята, тъй като не съм много добър в поддържането на растенията живи“, каза Харви, която е личен асистент на деца със специални нужди, пред уебсайта NeedtoKnow.co.uk, както съобщи Jam Press.

„Имам фалшиви растения и цветя, но това бяха единствените две истински в задната ми градина и и двете са мъртви, така че си спестих опитите да вадя растенията от саксията“, продължи тя.

„Реших да взема спрей боя и да видя дали работи“, добави тя. Харви каза, че това също е спестило парите й.

Боята беше „малко над 4 паунда и щеше да ми струва повече да купя две нови растения“. Това е около 5 щатски долара, според уебсайта за обмяна на валута Ex-rate.com.

След като сподели своето ново решение, Харви беше залята от коментари, възхваляващи нейната креативност, каза Jam Press.

Един потребител на социалните медии на име Sinead Matthews каза: „Каква идея … Имам нужда от това за моята трева, където кучетата ми я съсипаха.“

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии