1 USD
1.83233 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,420.5

Какво работи Кралица Елизабет II? Променят длъжностната ѝ характеристика 

Блясък
 

Длъжностната характеристика на Нейно Величество е пренаписана от Бъкингамския дворец в годишния отчет

96-годишната Кралица Елизабет II все още е в състояние да изпълнява всичките си работни задължения, съобщава The ​​Telegraph. 

Длъжностната характеристика на Нейно Величество е пренаписана от Бъкингамския дворец в годишния отчет за първи път от 10 години. Няколко от нейните задължения са били премахнати. Например Кралица Елизабет II вече няма да е задължена да посещава държавни глави, както и да присъства на назначаването на министър-председателят. Тя ще продължава да изпълнява всичките си парламентарни и дипломатически задължения.

По-конкретно, вместо да ходи на държавни посещения, тя ще "приема" държавните глави в двореца си.

Работната програма на Кралица Елизабет II ще бъде подпомагана и от други членове на кралското семейство. Те ще поемат една част от официалните задължения на нейно Величество.

Тези промени идват на фона на проблемите на мобилността на Кралицата. В последно време се забелязва и, че принц Чарлз поема една голяма част от нейните задължения.

Източник заяви пред Us Weekly, че Кралицата е била посъветвана от близките си да се грижи повече за себе си дори това да означава да не изпълнява всичките си задължения.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии